Lifestyle

Family

Discover

Lifestyle

Contact

Contact

babyberry piknik


2017.jún.21.

 

45ba7e85a8f8fd6c43c9026170471749.jpgElőző héten Benivel piknikezni voltunk. Na de nem ám csak édes kettesben, hanem egy szuper társasággal, megannyi anyukával és még több (merthogy valaki nem csak eggyel érkezett) babával.

 Nagyon örültem, amikor Katona Esztertől (a márka és az esemény megálmodójától) meghívást kaptam a babyberry első városmajori piknikjére. Nemcsak azért, mert megtiszteltetés volt szupermenő bloggerek (Dorothy Style Dóri, ForHer Szandra, Maison Andi és PandArte Dóri) között felsorakozni, hanem azért is, mert egyrészt imádom magát a márkát (korábban már ódakát is zengtem a szoptatós felsőről, ami a babával utazás egyik elengedhetetlen kelléke számomra), és nem utolsó sorban jól esett más szimpi anyukák és csemetéik között eltölteni egy nyári, napos délelőttöt.

Minden apró kiegészítőre figyelt Eszter, a szervező.

 Benit legjobban a kaja érdekli, bárhova megyünk.

 A bloggercsapat.

 

Beni legalábbis imád társaságban lenni, nekem pedig könnyebb elszórakoztatnom egy ilyen különleges programon, mint néha otthon, ha épp olyanja van… Tudjátok, amikor már délelőtt 10-kor unja a lakás összes szobáját, illetve összes játékát, és akkor is elégedetlenkedik, ha akrobatikus mutatványokat hajtok végre a szórakoztatása végett.

 A sátor volt az egyik legkedveltebb tárgya az eseménynek.

Na meg a lufik. :)

 Igazi jószívű gentleman

 

A pikniken az idő szuper volt, a helyszínválasztás pedig tökéletes. A Városmajor Parkban került megrendezésre az esemény, egy hatalmas, nagy árnyékot adó fa tövében és annak közvetlen közelében. Kezdetben a füvet még csak pár csillagos takaró díszítette, de később, ahogy megérkeztek a résztvevők már egyre nagyobb területet foglaltunk el a színes plédjeinkkel. A környező fákat gömblámpasor, illetve zászlós girland és lufik tették a gyerkőcök számára is vonzóvá, az óriás fa tövében pedig édes és sós finomságok, gyümölcsök és szörpök segítették elkerülni a „mostazonnaléhesvagyok”, „azonnaladjinnianya” pillantásokat.

 Ármin és a szörpcsapolás

 Olyan jó, hogy ennyien voltunk!

 

Nem csak falatozni, hanem emléket készíteni is volt lehetősége a résztvevőknek. Adrienn (bambinoprint.eu) jóvoltából a picik talpáról és/vagy tenyeréről volt készíthető szuper egyszerűen lenyomat. Senki sem sírt, sőőőt élvezték, kivéve Benit, aki annyira fél, ha a lába felé közelít bárki is attól, hogy körömvágás következik, hogy sikerült végigüvöltenie azt a 10 „fájdalmas” másodpercet, amíg Adrienn egy nedves törlőkendőhöz hasonlítható csoda cuccal megsimizte a talpát, majd egy laphoz érintettük a tappancsot.

A lenyomatkészítés

 

A lenyomatot ezután kivágtuk, felragasztottuk egy kartonlapra és mindenki matricákkal, gombokkal, színes csipeszekkel, feliratokkal díszíthette ki az elkészült művet, a nagyobb gyerekek már saját maguk választották ki vagy ragasztották fel a matricákat.

 És a kész művek

 

Aki épp nem etetett, itatott vagy lenyomatot készített, és nagyon szerencsés volt, az a gyerkőcével és más anyukákkal üldögélt a takarókon, beszélgettek, lufit dobáltak, játszottak. A kevésbé szerencsések (mint például én) fel-alá járkálva és gyereket cipelve (vagy utána loholva) próbáltuk kitalálni, hogy vajon hova szeretne menni a kisded, és vajon miután odavittük ahova mutatott, miért akar a park másik végébe menni, majd vissza a kiindulási pontra.

 

Azért valljuk be piknikezni gyerekkel már nem olyan, mint amikor fiatalon és szerelmesen ledőlünk egy fa tövébe, megeszünk egy tál epret és álmodozunk. Folyamatos radarozás, lóti-futi, cipelés, „aznematejátékod”, „neborítsdki”, „gyerevissza”, „neharapdkialufit” felkiáltás inkább a jellemző rá. De végre megláthattam, hogy ez nem egyedi eset, nem csak az én gyerekem nem marad ott a pléd szélén ülve és számolgatja a bárányfelhőket napestig, hanem nagyjából egyik csemete sem.

 

 

Szuper volt hasonló anyukákkal együtt nevetni néha magunkon, néha a másikon, néha a gyerekek közös akcióin és együtt lenni. Mindenki közvetlen, kedves és megértő volt a másikkal, talán pont az volt az egyik célja a találkozónak, hogy mi anyukák találkozhassunk és kritikától vagy előítéletektől mentesen csak úgy simán jól érezzük magunkat egy hétköznap délelőtt.

 

A piknik után, akit érdekelt ellátogathatott a babyberry és barátai showroom -ba is, ami séta távolságra volt tőlünk. A piknik után pedig az anyukák is lazíthattak kicsit, mert a sok program és élmény garantáltan meghozta az óriás délutáni alvást minden gyerkőc számára.

 Léna már kezd álmosodni

Beni meg persze még nem..

 

A piknik hangulatát Ági (agiszabo.hu) csodás fotói és Roland (Roland Imageworks) videója szerintem tökéletesen visszaadják. Köszönöm a meghívást és nagyon várom a következő találkozást!


Photo credit: AgiSzabo Photography

Video: Roland Imageworks

Bogi aláírás

A bejegyzés trackback címe:

https://enjobban.blog.hu/api/trackback/id/tr113450459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása