Lifestyle

Family

Discover

Lifestyle

Contact

Contact

Babaszoba


2017.jan.05.

Mikor Bogi először említette a blog ötletét, nagyon megörültem. Nem csak azért, mert sok-sok fantáziát látok a témában, hanem azért is, mert óriási lehetőséget nyújt valami új - valami nagyon jó elindításához. Így nem is volt kérdés hogy belevágunk.
De máshogy. Mindannyian. Együtt.

Mi hárman teljesen mások vagyunk. Más életszakaszban, más életcélokkal, és totálisan más érdeklődési körrel rendelkezünk, és talán éppen ez az a 'plusz', ami - bár néha kicsit bonyolítja a dolgokat - egyedivé és sokszínűvé tehet minket.

Ez a blog nem csak egy közös álom és cél, hanem egy igazi utazás. Egy kiút a rutinszerű napokból, és egy kísérlet arra, hogy megmutassuk - magunknak legfőképp - hogy minden ember sokkal többet rejt magában mint gondolná. Rengeteg a tanulnivaló még, de reméljük hogy bebizonyíthatjuk, hogy néha megéri kilépni a saját komfortzónánkból és belevágni valami teljesen újba.

Néhány hónapja kezdtem el dolgozni mint építész. Az egyetem alatt, főleg vizsgaidőszakban - amikor épp nem azért könyörögtem anyunak, hogy inkább hadd legyek kukás, csak ne kelljen elmenni a vizsgára - mindig sok új dolog érdekelt, mégsem vágtam bele sose a vágyaim megvalósításába. A blog nekem egy lehetőség arra, hogy megtanulhassak, kitalálhassak és végül megmutathassak néhányat ezek közül. :)

 

 

Beni érkezésére Bálinttal, a barátommal besegítettünk a babaszoba kialakításában. A szobát - ami korábban étkezőként funkcionált - megpróbáltuk minél barátságosabbra változtatni, a lehető legegyszerűbb eszközökkel. A sötét színű padló adott volt, ezt próbáltuk a fehérre festett falakkal minél világosabbá és barátságosabbá tenni. Egyszerű sablonokkal figurákat, csillagokat, holdat festettünk játékosan elszórva, majd néhány kis akvarell képet tettünk a falakra a babavárón résztvevő barátok aláírásaival.

 

Az ajtónyílásokban már régóta nem volt szárny, viszont a fények, zajok miatt szükséges volt a zárhatóságra. A legegyszerűbb és legszebb megoldást a tolóajtó nyújtotta, amit Bálint készített, én pedig kis egyszerű maci rajzzal próbáltam feldobni.

 

A kis keresztgyerekünk érkezésére mindenképp szerettünk volna valami személyeset és különlegeset, ezért belevágtunk egy hold alakú kis bölcső elkészítésébe. Bár elég bonyolultan indult, de szerencsére Bálint apukájának rengeteg szerszáma, eszköze volt, és segített is a legnehezebb részeknél. Mostanában Beni egyre jobban szeret hintázni a kis bölcsőjében, főleg mióta egy égősort is ráapplikáltunk.

 

Persze berendezés ide vagy oda Benitől lesz ez a szoba egy igazi kis lurkó-lak, így telik meg igazi élettel ez a kis babaszoba.

Bogi aláírás

Címkék: creativity

A bejegyzés trackback címe:

https://enjobban.blog.hu/api/trackback/id/tr8013450411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása